Even voorstellen

Even voorstellen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Denise, ik ben 31 jaar en in het voorjaar van 2014 heb ik We Entertain opgericht. Dansen doe ik sinds mijn zevende en een aantal jaar later ben ik ook gaan zingen, waardoor mijn interesse in musical groeide. Vanaf 2008 gaf ik danslessen bij lokale dansscholen en verenigingen. Om van mijn passie mijn werk te maken, heb ik de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College te Amsterdam. Daar kreeg ik les in klassiek ballet, modern, jazz, hiphop, tap en workshops in vele andere dansstijlen.

Het was mijn droom ooit een eigen dansschool te openen en deze droom is uitgekomen. Ik heb er enorm veel plezier in om met kinderen te werken en kan mijn creativiteit kwijt in de choreografieën. Daarnaast geeft het ontzettend veel voldoening om mijn leerlingen in de les en op het podium te zien stralen.

Zou je het leuk vinden om een les bij ons mee te doen? Stuur mij hier een berichtje en wie weet tot ziens!

Sinds september 2023 geeft Mounia (21 jaar) bij ons de danslessen op woensdag: streetdance, dancehall en hiphop. Toen Mounia drie jaar was, is ze begonnen met ballet maar ze ging pas veel en op hoog niveau dansen vanaf haar twaalfde. Nadat ze de dansopleiding PACT in Amsterdam heeft gerond, geeft Mounia dansles op verschillende dansscholen zoals House of Dance en Dutch Dance Centre en sinds dit seizoen ook bij ons. Haar favoriete dansstijl is hiphop. Stiekem zou ze ook heel graag als styliste aan de slag gaan!

Al jaren danst Zoë (20 jaar) bij We Entertain en vanaf dit seizoen geeft ze de danslessen op zaterdag. Dat doet ze met heel veel plezier en enthousiasme. Het liefste danst Zoë modern, omdat ze daar haar gevoel in kwijt kan en zich helemaal kan laten gaan. Naast het geven van dansles volgt Zoë de opleiding Social work en werkt ze op een naschoolse opvang voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking. Ook werkt ze in de vakanties in een animatieteam. Het werken met kinderen vindt Zoë ontzettend leuk en de Danskids en groepen Streetdance hebben aan haar een lieve en gemotiveerde docente!