Even voorstellen

Even voorstellen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Denise, ik ben 29 jaar en in het voorjaar van 2014 heb ik We Entertain opgericht. Dansen doe ik sinds mijn zevende en een aantal jaar later ben ik ook gaan zingen, waardoor mijn interesse in musical groeide. Vanaf 2008 gaf ik danslessen bij lokale dansscholen en verenigingen. Om van mijn passie mijn werk te maken, heb ik de dansopleiding gevolgd aan het Art & Entertainment College te Amsterdam. Daar kreeg ik les in klassiek ballet, modern, jazz, hiphop, tap en workshops in vele andere dansstijlen.

Het was mijn droom ooit een eigen dansschool te openen en deze droom is uitgekomen. Ik heb er enorm veel plezier in om met kinderen te werken en mijn passie voor dans met hen te delen!

Zou je het leuk vinden om een les bij ons mee te doen? Stuur mij hier een berichtje en wie weet tot ziens!

Sinds augustus 2019 geeft Jaimey (21 jaar) Dancehall bij ons. Inmiddels geeft ze elke woensdag drie lessen: Dancehall 12+, Hiphop 14 t/m 16 en Modern 14 t/m 16 jaar. Jaimey woont in Amsterdam en is een hele lieve en enthousiaste juf. Nadat ze haar opleiding aan Lucia Marthas heeft afgerond in 2019, geeft ze bij meerdere scholen dansles. Ook heeft ze meegedaan met de Miss Beauty of Noord-Holland verkiezing. Hierbij zette ze zich in voor het goede doel: de Linda Foundation. Wij zijn erg blij met Jaimey!

 

Al vanaf het begin (zeven seizoenen geleden) danst Ilse (19 jaar) bij We Entertain. Na meedoen met verschillende demo- en wedstrijdgroepen en het volgen van diverse dansstijlen, is ze aangenomen voor de opleiding Dans aan Pact in Amsterdam. Hier studeert Ilse met veel plezier en haar enorme inzet. Daarnaast heeft Ilse sinds vorig seizoen de zaterdaglessen overgenomen van juf Denise. De Danskids en groepen Streetdance (6 t/m 8, 8 t/m 10 en 10 t/m 12 jaar) hebben aan haar een lieve en geduldige docente!

 

Sinds het eerste seizoen van We Entertain maakt Alex foto’s voor
ons. Tijdens voorstellingen, optredens en wedstrijden schiet hij prachtige plaatjes. Daarnaast organiseren we af en toe voor de kinderen die het leuk vinden een dansfotoshoot. Wij zijn erg blij met deze enthousiaste papa!

Wilt u ook een mooie foto van uw kind(eren)? Of een andere shoot zoals een familieshoot? Via https://www.facebook.com/AKPhotographyRetouching/ kunt u contact opnemen met Alex.