restitutie

restitutie

Vanwege het Coronavirus moesten we in januari en februari 2021 onze deuren sluiten. Helaas was het toen nog niet mogelijk om de lessen naar buiten te verplaatsen en zijn ze deze maanden uitgevallen.

Omdat u het lesgeld voor deze maanden al had voldaan, willen wij graag van u weten of u dit wenst terug te ontvangen of dat u ons wilt steunen (hiermee zijn de zaalhuur en andere zakelijke uitgaven betaald). We hebben ons best gedaan om de lessen te vervangen met de online danslessen en een aantal extra buitenworkshops toen we hiervoor groen licht kregen, al is dit natuurlijk niet hetzelfde.

Hieronder kunt u een keus maken uit verschillende opties:

Restitutie: Graag ontvang ik het betaalde lesgeld van deze maanden terug op mijn rekening. We zullen dit bedrag binnen twee weken overmaken naar de rekening waarmee u het lesgeld heeft voldaan.

Schenking: Ik steun dansschool We Entertain en hoef het bedrag dat ik heb betaald niet terug te ontvangen.

50/50: Graag ontvang ik de helft terug van het betaalde lesgeld van deze maanden op mijn rekening. Met de andere helft steun ik dansschool We Entertain. We zullen dit bedrag binnen twee weken overmaken naar de rekening waarmee u het lesgeld heeft voldaan.


[contact-form-7 id=”2664″ title=”restitutie”]