Storytellers

Storytellers

Elk seizoen bedenken de Storytellers een vrolijk, grappig, magisch en/of spannend verhaal. We schrijven een script en maken daar een show van. Dit seizoen spelen we op zaterdag 24 juni 2023 onze theatervoorstelling:

Tijdens de Open dag van het Creative College kijken Chloë en haar vriendinnen hun ogen uit. Ze zijn erg enthousiast: naar deze school willen ze wel! Maar dan krijgt Chloë ruzie met haar vader en verstopt ze zich in het conciërgehok. Tussen allerlei gevonden voorwerpen vindt ze een prachtig oud muziekdoosje. Ze draait eraan en komt in Wonderland terecht. Ze ontmoet Absolem en Alice, de dwergen en Rapunzel en beleeft een avontuur vol muziek en dans!

Rolverdeling kinderen
Chloë: Feya
Absolem: Nathen
Alice: Juul
Brildwerg: Daan
Belle: Sterre
Rapunzel: Zahra
Dienaar: Sam
Kleine dwerg: Faya
Kayleigh: Lovena
Vader: N.n.b.
Scholieren/dwergen/wachters (dansrollen): Max, Saoirse, Zara, Lucas, Jayne en Sam

Reserveren en kosten

Online reserveren kon van maandag 1 mei tot en met zondag 11 juni 2023. De laatste plaatsen zijn te koop in het theater op de dag van de betreffende voorstelling, 30 minuten voor aanvang.

Kosten eindvoorstellingen
Eén voorstelling: 15,00 euro per persoon
Twee voorstellingen: 25,00 euro per persoon
Drie voorstellingen: 30,00 euro per persoon

Entertainers mogen gratis bij andere shows kijken. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar per voorstelling. Vol = vol!


Reserveren opname eindvoorstellingen
De voorstellingen worden opgenomen en van elke show wordt een montage gemaakt. Na de show kunt u deze hieronder bestellen.


Vorig seizoen speelden we op zaterdag 24 juni de show: De Uitvinding.

Op een gewone schooldag krijgt de klas van Lina en Roxy een speciale gast, een uitvinder! Meneer Crypto heeft allerlei uitvindingen meegenomen en de klas is erg nieuwsgierig. Ze mogen alles bekijken en tijdens een onenigheid stoten Lina en Roxy een bijzonder apparaat om. Het valt uit elkaar op de grond, oeps! Van de juf moeten ze samen in de klas blijven om af te koelen, maar dan begint er ineens iets te tikken… Wat is dat toch? Het apparaat blijkt een tijdmachine en voordat ze het weten worden Lina en Roxy weggeflitst! Waar komen ze terecht en hoe komen ze weer terug? 

Rolverdeling kinderen
Lina: Zahra
Roxy: Esmee
Sacha: Sterre
Isa: Juul
Kian: Daan
Leonie: Feya
Kees: Sam
Tommie: Tijs
Marie: Faya
Suzie: Jelissa
Mila: Lovena

Rolverdeling volwassenen
Juf Vogel: Maud
Meneer Crypto: Senna W
Juffrouw Kras: Jamillah
Juffrouw Roos: Senna D
Professor Pienter: Mathijs
Bakker: N.n.b.

[huge_it_slider id=”30″]


In oktober 2020 speelden we de show: Mijn zelfgeschreven sprookje. Vanwege de Corona maatregelen hebben we minder lessen gehad maar we zijn ontzettend trots op wat we met de groep hebben neergezet! Scrol naar beneden om de foto’s van deze show te bekijken en een indruk te krijgen.

Tijdens een schoolreisje stapt Nora door een magische spiegel en komt in een sprookjesland terecht. Ze ontmoet allerlei sprookjesfiguren zoals Roodkapje, een dwerg, de Gelaarsde kat maar wordt achterna gezeten door een paar slechteriken. Kan Nora ooit nog thuis komen?

[huge_it_slider id=”29″]